Najaar 2019

Terug naar de seventies! 

Wat gaat de mode ons dit najaar weer brengen? Is er nog iets nieuws te verzinnen, want we hebben toch alles al gehad? Daar lijkt het wel op als je al wat jaren meedraait. Dan zien we bepaalde trends terugkomen, maar dan in een ander jasje.. Zo ook dit komende najaar. We maken een sprong terug in de tijd... naar de seventies om precies te zijn! 

Terugkeer van de seventies

De seventies zijn voor vele collecties een inspiratie. Dat kan op vele manieren worden vertaald. Door het gebruik van materialen uit die tijd, zoals: corduroy, ruiten en strepen. Ook in de modellering zien we de seventies terugkomen met gerende rokken, wijdere broeken, koltruitjes, en retroprints.

Bruintinten en comfort 

Daarbij passen ook weer de kleuren uit die tijd. Het zijn vooral de bruintinten die opvallen in allerlei nuances. Van wolwit tot camel, en van roest tot oranje. Over het algemeen is het najaarsbeeld veel rustiger dan de zomer met alle kleuren en prints. Komend najaar gaan we weer terug naar zachtere kleuren en zachte materialen. Hierbij speelt comfort een grote rol. 

Tips, trends en inspiratie

Elk seizoen proberen we onze klanten weer te verrassen en te inspireren. Dit doen wij onder andere tijdens de Style Events. Deze organiseren we regelmatig in onze winkels. Tijdens deze events ontvang je verrassende combinatietips en tricks. Kom ook eens gezellig langs tijdens een van deze events. Zo blijven jij en je garderobe helemaal up-to-date! 

Team Hotlegs Fashion & Lifestyle