Het najaar is in zicht!

Het najaar is in zicht!

Anders dan anders… Zo sluiten we deze bijzondere zomer af. Vol goede moed blikken we alvast vooruit naar een nieuw modeseizoen. Ben jij ook zo nieuwsgierig wat de mode ons dit najaar gaat brengen? Wij zijn in ieder geval reuze enthousiast!

Mooi comfortabel
Omdat we momenteel meer tijd in onze woningen doorbrengen, is er behoefte aan fijne en comfortabele kleding. Hierbij kun je denken aan zachte, aaibare stoffen en veel stretch kwaliteiten. Máár ook juist het tegenovergestelde is hip. Echt, of vegan leather is een must dit najaar, zowel in tops als bottoms.

Nog altijd de favoriet: de jurk
Dé trend van het voorjaar was de jurk, in allerlei uitvoeringen. Deze trend zetten we voort in het najaar. De lange jurken en rokken blijven nog altijd de favoriet. In de winter doen we er een warme trui op en doen we er mooie laarzen onder. Een mooie en vrouwelijke combinatie.

Warme kleuren
Net als de materialen, zijn ook de kleuren dit najaar warm. Vooral de bruintinten doen het goed, van donkerbruin, naar roest, naar beige. Kleuren die te combineren zijn met vergrijsde pastelkleuren of het altijd veilige zwart. En tot slot… De Ton sur Ton kledingcombinaties, oftewel: alles in één kleur! Bijvoorbeeld alles in off white. Durf jij het aan?

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs in een van onze winkels. We inspireren je graag!