Het voorjaar komt eraan!

Voorjaar!

Laat dat voorjaar maar komen. Want wat zijn we eraan toe, na een winter waarin we veel binnen hebben gezeten, weinig konden doen én niet konden shoppen. Wat verlangen we ernaar om weer te kunnen struinen door de rekken, inspiratie opdoen, wegdromen en genieten van mooie dingen. 
 

Volop inspiratie
En wij van het Hotlegs-team hebben ook jou gemist! Voor een praatje, een kopje koffie, maar vooral om je te adviseren én inspireren. Want inspiratie is er weer genoeg! Dit voorjaar staan frisse en zachte kleuren centraal. De pastel- en naturelkleuren, en dan met name de lichte kleuren, gaan domineren. 
 

Heerlijk comfortabel
Hou jij van makkelijke kleding? Dan kunnen we jou blij maken, want het zogenaamde joggingpak is geheel opnieuw uitgevonden. Je gaat het terugzien van vrouwelijk stijlvol, tot stoer casual. Een verrassende mix. En ze hebben één ding gemeen... het zit altijd fantastisch!
 

Blijvende favoriet: jurken en rokken
Maar ook de jurken en rokken vergeten we natuurlijk niet. Hoe meer de zomer in zicht komt, hoe groter het aanbod wordt. Vooral de lengtes van knie tot enkel zijn dit voorjaar hip.
 

Nieuw op de website
Er valt genoeg over te vertellen, maar je kunt ons aanbod nu ook direct zien op de website onder Producten. Je vindt hier alles terug wat op dit moment in onze winkels hangt. Zodra er nieuwe items binnenkomen, wordt dit overzicht direct bijgewerkt. Benieuwd naar hoe je deze kledingstukken kunt combineren? Onder Inspiratie laten we je allerlei setjes zien. Neem gerust eens een kijkje!
 

Namens het hele Hotlegs-team wensen we je een mooi voorjaar en een heerlijke zomer toe!
 

Carla
Inkoop Hotlegs