Trends najaar 2018

Mix aan kleuren. Prints, strepen & ruiten! 

Kleur is het eerste wat je opvalt in de nieuwe collecties van onze mooie merken. Vooral hoe ze met elkaar gecombineerd worden. Kan dat wel bij elkaar? Nee? Echt wel. Juist nu worden bepaalde kleuren wél bij elkaar gedragen. Waar eerder alles in kleur moest matchen, mag het nu lekker clashen: color blocking.

Groen, rood, geel en kobaltblauw

Groen, van biljart tot flessengroen. Rood, van tomatenrood tot bordeaux. Verschillende gelen en niet te vergeten kobaltblauw. Draag ze afzonderlijk of juist met elkaar. In combinatie met neutrale kleuren blijft je outfit in balans.

Prints, strepen, ruiten en bloemen

Al een paar seizoenen zien we luipaardprints in de collectie. Dit seizoen zijn ze extra aanwezig! Als detail, maar zeker ook in broeken, tops en jassen. De vernieuwing zit in het combineren van de verschillende prints. Dit geeft een heel verrassend effect. Het kan, het mag! Ook bloemenprints horen in het rijtje. Deze geven vaak de mooiste kleurencombinaties. Nieuw zijn ook ruiten. Vooral de zwart witte Prince-de-Galle ruit is terug van weggeweest. Maak mooie combinaties met allerlei prints en strepen. Even wennen, maar hip en zó mooi. 

Vrouwelijk

Het zakelijke mannenpak is ook weer terug. Uiteraard wel vrouwelijk gestyled met een vrouwelijke blouse en mooie puntlaarsjes met een hakje. De sneaker kan nog altijd, maar dan wel lekker over de top. 

Er is zóveel te zien in onze winkels. Kom eens langs en bewonder de nieuwe collectie voor het najaar. Ons team staat er klaar voor!

Team Hotlegs Fashion & Lifestyle