Zin in het voorjaar!


Spring 2019

Het voorjaar, voor de meesten onder ons het favoriete jaargetijde. Het eerste zonnetje en dromen van lange zomeravonden. Terrasjes, vakantie en onvergetelijke strandwandelingen. Na die mooie zomer van vorig jaar, lijkt het wel of de mode zich daar helemaal naar geschikt heeft. 

Veel jurken ... in prachtige mooie prints
Wat zien we nu veel jurken in de collecties hangen in prachtige mooie prints. Vooral nieuw: de lange jurk, waarin we heerlijk in kunnen flaneren. Maar voor diegene die niet van jurken houden, hebben we volop keuze in de wijde flodderbroekjes. Of jumpsuits, ook in mooie prints. 

Alle kleuren van de regenboog
We zien letterlijk alle kleuren van de regenboog voorbij komen, waarvan je alleen al blij wordt. Naast uitbundige prints en kleuren, zie je toch ook weer een hang naar neutrale kleuren, zoals zand, pastels en zwart met wit. Deze tinten trekken ook weer door naar het najaar. Dan weet je dat alvast!

Kortom, er is zoveel te zien. Zoveel indrukken! Je kunt beter zelf eens komen kijken. Je bent van harte welkom in één van onze vijf winkels om je te laten inspireren. 

Fijne zomer!!

Groetjes Carla

Archief